• מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה
יום שני, ינואר 25, 2021
אשובה
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
אשובה
No Result
View All Result

מתכון לעוף עסיסי וטעים בסויה, דבש ואגוזי קשיו

מתכון טעים ביותר עם קצת הכנה, אך בהחלט שווה את זה

ashoova על ידי ashoova
4 בדצמבר 2017
בתוך מתכונים בשריים, מתכונים לעוף והודו
0
עוף בדבש, סויה וקשיו

המתכון של שלמה אברג’ל

מתכון לעוף עסיסי וטעים בסויה, דבש ואגוזי קשיו

מנות: 8
קושי: בינוני
הדפס מתכון

מצרכים

  • 8 נתחי עוף בכשרות טובה- שוקיים וירכיים
  • כף דבש איכותי
  • חצי כף סילאן תמרים איכותי
  • 3 כפות רוטב סויה איכותי בלבד (יש גם בכשרויות טובות. עדיף לא להשתמש ברטבים "בטעם סויה")
  • 3 כפות שמן זית איכותי
  • כפית אורגנו יבש ובדוק מחרקים
  • חצי כוס אגוזי קשיו נאים (לא קלויים) חצויים ובדוקים מחחרקים
  • 5 בצלים ירוקים מנוקים מחרקים וחתוכים
  • רבע כפית מלח

הוראות

  1. בקערה מערבבים את רוטב הסויה, הדבש, הסילאן, האורגנו, המלח ושתי כפות שמן זית ומערבבים היטב למרינדה. מכניסים את חלקי העוף ומערבבים. מניחים את העוף לשרות במרינדה כשעתיים לספיגת טעמים.
  2. בסיר גדול מחממים את כף שמן הזית הנותרת ומטגנים את חלקי העוף כחמש דקות מכל צד על הלהבה הכי גדולה.
  3. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה ונותנים לעוף להתבשל ככה למשך כ-40 דקות.
  4. מפזרים מעל העוף את חצאי הקשיו המנוקים, מכסים בשנית וממשיכים לבשל יחד עוד 20 דקות.
  5. מוסיפים את הבצל הירוק, מכבים את האש ומכסים ל5- דקות לאידוי קל של הבצל.

מגישים חם ונהנים.

בתיאבון!

הפוסט הקודם

מתכון לעוף מתוק בסילאן וקינמון, מנחם ומשביע

הפוסט הבא

מתכון מיוחד לרצועות עוף שלם ורצועות גזר

הפוסט הבא
רצועות פילה עוף שלם ורצועות גזר

מתכון מיוחד לרצועות עוף שלם ורצועות גזר

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן
מתכונים טבעוניים

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן

על ידי ashoova
21 באוגוסט 2018
0

המתכון של שלמה אברג'ל

קרא עוד
מטבל צ'רשי תוניסאי

מתכון קליל לסלט צ’רשי טריפולאי

27 בדצמבר 2017
סלט גזר קולורבי וחסה מרענן

מתכון לסלט קראנצ’י ומרענן של חסה, קולורבי וגזר

26 בדצמבר 2017
סלט חצילים במיונז

מתכון קליל במיוחד לסלט החצילים במיונז האהוב

25 בדצמבר 2017
מתכון מזורז למטבוחה המסורתית

מתכון פשוט וקל לסלט מטבוחה מהיר (טוב נו, יחסית) וטעים מאוד

25 בדצמבר 2017
  • מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה

No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות