• מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה
יום שישי, מרץ 5, 2021
אשובה
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
אשובה
No Result
View All Result

מתכון לתבשיל פיקנטי וטעים של קינואה, כוסמת ובטטות

מתכון טעים ביותר שיכול לשמש כתוספת מרעננת או כארוחה בפני עצמה

ashoova על ידי ashoova
13 בדצמבר 2017
בתוך מתכונים טבעוניים, מתכונים למנות עיקריות פרווה, מתכונים למנות עיקריות פרווה, מתכונים למנות ראשונות, מתכונים למנות ראשונות פרווה, מתכונים לתוספות, מתכונים לתוספות פרווה, מתכונים לתוספות פרווה, מתכונים פרווה, מתכונים צמחוניים
0
תשביל קינואה כוסמת ובטטות

מתכון של שלמה אברג’ל

מתכון לתבשיל פיקנטי וטעים של קינואה, כוסמת ובטטות

זמן בישול: 40 דקות
קושי: קל
הדפס מתכון

מצרכים

  • כוס וחצי קינואה בדוקה מחרקים, שטופה ומסוננת
  • כוס כוסמת בדוקה מחרקים, שטופה ומסוננת
  • 2 בצלים גדולים, בדוקים מחרקים וחתוכים לרצועות קצרות
  • בטטה בינונית חתוכה לקוביות
  • 1 פלפל חריף אדום או ירוק, בדוק מחרקים וקצוץ דק
  • 3 כפות שמן צמחי לבישול (סויה, קנולה)
  • 3 כוסות מים רותחים (כ-750 מ"ל)
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כורכום לצבע יפה
  • כף של רסק עגבניות מדוללת במעט מים
  • כפית מלח או לפי הטעם

הוראות

  1. בסיר גדול נחמם את השמן ונטגן את הבצלים עד שיהפכו לזהובים.
  2. נוסיף את הבטטות ונמשיך לטגן עוד 3 דקות תוך כדי ערבוב.
  3. נוסיף את הקינואה והכוסמת ונטגן עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
  4. כעת נוסיף את כל שאר המרכיבים: מים, תבלינים ורסק עגניות ונערבב היטב.
  5. נביא את המים לרתיחה. ממשיכים לבשל כך למשך 10 דקות נוספות, או עד שכמות המים הצטמצמה לשליש ממה שהייתה.
  6. כעת ננמיך את האש לאש נמוכה, נכסה את הסיר ונמשיך לבשל כך לכרבע שעה נוספת. מומלץ לערבב מדי פעם ולכסות שוב.

*הצעות לשדרוג- אמנם המנה מכילה כבר הרבה מאוד חלבון בזכות הקינואה והכוסמת, אבל אם אתם רוצים לתת למנה עוד נפח ולהפוך אותה למשביעה עוד יותר, רעיון טוב יהיה להוסיף גרגירי חומוס מבושלים ורכים (וכמובן בדוקים מחרקים).

מגישים חם ליד סלט מרענן.

בתיאבון!

הפוסט הקודם

מתכון למחמאר/מעקודה- פשטידה מרוקאית של אמי עליה השלום

הפוסט הבא

מתכון לבטטות בשום ואורגנו [ממכר!]

הפוסט הבא
תוספת של בטטות בשום ואורגנו

מתכון לבטטות בשום ואורגנו [ממכר!]

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן
מתכונים טבעוניים

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן

על ידי ashoova
21 באוגוסט 2018
0

המתכון של שלמה אברג'ל

קרא עוד
מטבל צ'רשי תוניסאי

מתכון קליל לסלט צ’רשי טריפולאי

27 בדצמבר 2017
סלט גזר קולורבי וחסה מרענן

מתכון לסלט קראנצ’י ומרענן של חסה, קולורבי וגזר

26 בדצמבר 2017
סלט חצילים במיונז

מתכון קליל במיוחד לסלט החצילים במיונז האהוב

25 בדצמבר 2017
מתכון מזורז למטבוחה המסורתית

מתכון פשוט וקל לסלט מטבוחה מהיר (טוב נו, יחסית) וטעים מאוד

25 בדצמבר 2017
  • מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה

No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות