מתכון של שלמה אברג’ל
מתכון פשוט וקל לסלט מטבוחה מהיר (טוב נו, יחסית) וטעים מאוד
הדפס מתכוןמצרכים
- 10 עגבניות בשלות במיוחד, חתוכות לקוביות גסות
- 5 שיני שום קצוצות דק
- 2 פלפלי גמבה אדומים חתוכים לקוביות
- 2 פלפלים חריפים פרוסים לפרוסות או קצוצים (טעם אישי)
- כף פפריקה מתוקה (מי שרוצה לשדרג יכול להחליף בפפריקה מעושנת. ניתן למצוא בחנויות תבלינים)
- רבע כוס שמן צמחי לבישול (קנולה, סויה)
- כפית מלח או לפי הטעם
- ***** את הירקות והתבלינים יש לבדוק מחרקים לפני השימוש
הוראות
- נכניס את כל המרכיבים לסיר ונביא לרתיחה. ברגע שהגענו לרתיחה, נכסה את הסיר, נעביר לאש הכי נמוכה ונבשל כך למשך 50 דקות.
זהו, מהיר נכון? בתיאבון. 🙂
*ניתן לטחון את המטבוחה למרקם חלק למי שמעדיף את זה כך.