• מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה
יום שבת, ינואר 16, 2021
אשובה
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
אשובה
No Result
View All Result

מתכון לחטיף חמאת בוטנים ושוקולד מפנק וקל להכנה

גביעוני חמאת בוטנים עם שוקולד שילדים ומבוגרים אוהבים כאחד

ashoova על ידי ashoova
21 בנובמבר 2017
בתוך מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות חלביים
0
חטיף חמאת בוטנים ושוקולד

מתכון של שלמה אברג’ל

חטיף חמאת בוטנים ושוקולד מפנק וקל להכנה

זמן בישול: 60 דקות
קושי: קל
הדפס מתכון

מצרכים

  • 2.5 חבילות שוקולד חלב מהדרין (250 גר')
  • 2.5 חבילות שוקולד מריר איכותי (250 גר')
  • חצי כוס חמאת בוטנים טבעית ואיכותית
  • כף דבש
  • 2 כפות חמאה רכה
  • מנג'טים/עטרות נייר

הוראות

  1. ראשית, המיסו לחלוטין את השוקולד המריר. ניתן להמיסו בבן מארי (קערה המונחת מעל סיר עם מים מבעבעים) או במיקרוגל (שימו לב שהשוקולד לא ישרף. לא לשים ליותר מחצי דקה בכל סבב).
  2. את השוקולד המריר המומס יש להניח בתחתית המנג’ט (עטרת נייר) על שתיווצר שכבה אחידה וישרה בכל המנג’טים.
  3. העבירו את המנג’טים עם השוקולד המריר למקפיא למשך זמן של 20-25 דק’
  4. כעת נעבור לשכבת חמאת הבוטנים- את חמאת הבוטנים, החמאה והדבש, יש להכניס לקערה ולהמיסם היטב יחד לתערובת אחידה. (בבן מארי או במיקרוגל)
  5. את תערובת חמאת הבוטנים יש למזוג בצורה יפה ואחידה מעל לשכבת השוקולד המריר שכבר קפאה בתוך המנג’טים.
  6. הקפיאו שוב את המנג’טים למשך 20-25 דק’.
  7. כעת, נעבור לשכבת השוקולד האחרונה: המיסו את שוקולד החלב (בבן מארי/במיקרוגל) ושפכו גם אותו מעל לשכבת חמאת הבוטנים שנמצאת במנג’טים.
  8. כעת יש להקפיא את הקינוח למשך זמן של 30 דק’ נוספות.

את הקינוח ניתן להגיש קפוא או קריר (להוציא 10-20 דק’ לפני הגשה).

הצעות לשדרוגים- לפזר מעל שכבת השוקולד העליונה (כשהיא עדיין נוזלית) פירורי בוטנים/ביסקוויטים/מעט פצפוצי אורז וכו’…
בתיאבון!

הפוסט הקודם

מתכון לעוגת גבינה שוקולדית מרשימה לשבת

הפוסט הבא

מתכון קל לסופלה שוקולדי עשיר ומפנק (פרווה או חלבי)

הפוסט הבא
סופלה שוקולד

מתכון קל לסופלה שוקולדי עשיר ומפנק (פרווה או חלבי)

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן
מתכונים טבעוניים

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן

על ידי ashoova
21 באוגוסט 2018
0

המתכון של שלמה אברג'ל

קרא עוד
מטבל צ'רשי תוניסאי

מתכון קליל לסלט צ’רשי טריפולאי

27 בדצמבר 2017
סלט גזר קולורבי וחסה מרענן

מתכון לסלט קראנצ’י ומרענן של חסה, קולורבי וגזר

26 בדצמבר 2017
סלט חצילים במיונז

מתכון קליל במיוחד לסלט החצילים במיונז האהוב

25 בדצמבר 2017
מתכון מזורז למטבוחה המסורתית

מתכון פשוט וקל לסלט מטבוחה מהיר (טוב נו, יחסית) וטעים מאוד

25 בדצמבר 2017
  • מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה

No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות