• מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה
יום שלישי, מאי 17, 2022
אשובה
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
אשובה
No Result
View All Result

מתכון לבטטות בשום ואורגנו [ממכר!]

תוספת משגעת וקלה להכנה של בטטות מתקתקות וטעימות!

ashoova על ידי ashoova
14 בדצמבר 2017
בתוך מתכונים טבעוניים, מתכונים למנות ראשונות, מתכונים למנות ראשונות פרווה, מתכונים לתוספות, מתכונים לתוספות פרווה, מתכונים לתוספות פרווה, מתכונים פרווה, מתכונים צמחוניים
0
תוספת של בטטות בשום ואורגנו

מתכון של שלמה אברג’ל

מתכון ממכר לבטטות בשום ואורגנו

קושי: קל
הדפס מתכון

מצרכים

  • 18 בטטות קטנות וחמודות, קלופות ושטופות
  • 5 שיני שום בדוקות מחרקים ופרוסות
  • כפית אורגנו יבש בדוק מחרקים
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן זית איכותי

הוראות

  1. בסיר טפלון גדול נחמם את שמן הזית, נכניס את הבטטות ונטגן למשך חמש דקות תוך ערבוב.
  2. נוסיף את פרוסות השום ונמשיך לערבב ולטגן דקה נוספת.
  3. נפזר מעל את התבלינים שלנו ונמשיך לערבב ולטגן עוד דקה.
  4. כעת נוסיף לסיר רבע כוס מים, נכסה את הסיר ונביא לרתיחה. כשהמים רתחו ננמיך את האש לאש קטנה, ונמשיך לבשל בסיר מכוסה למשך 20 דקות.
  5. כאשר הבטטות מבושלות אך לא רכות מדי- הן מוכנות!

מגישים חם כתוספת או כנשנוש בריא וטעים ונהנים.

בתיאבון!

הפוסט הקודם

מתכון לתבשיל פיקנטי וטעים של קינואה, כוסמת ובטטות

הפוסט הבא

מתכון לתפוחי אדמה טעימים ומנחמים- תוספת מושלמת!

הפוסט הבא
תפוחי אדמה עסיסיים

מתכון לתפוחי אדמה טעימים ומנחמים- תוספת מושלמת!

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן
מתכונים טבעוניים

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן

על ידי ashoova
21 באוגוסט 2018
0

המתכון של שלמה אברג'ל

קרא עוד
מטבל צ'רשי תוניסאי

מתכון קליל לסלט צ’רשי טריפולאי

27 בדצמבר 2017
סלט גזר קולורבי וחסה מרענן

מתכון לסלט קראנצ’י ומרענן של חסה, קולורבי וגזר

26 בדצמבר 2017
סלט חצילים במיונז

מתכון קליל במיוחד לסלט החצילים במיונז האהוב

25 בדצמבר 2017
מתכון מזורז למטבוחה המסורתית

מתכון פשוט וקל לסלט מטבוחה מהיר (טוב נו, יחסית) וטעים מאוד

25 בדצמבר 2017
  • מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה

No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות