• מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה
יום חמישי, אוגוסט 11, 2022
אשובה
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
אשובה
No Result
View All Result

מתכון לעוף מתוק בסילאן וקינמון, מנחם ומשביע

עוף מבושל, מתקתק ועסיסי. טעים מאוד, מנחם ומשביע

ashoova על ידי ashoova
3 בדצמבר 2017
בתוך מתכונים בשריים, מתכונים לעוף והודו
0
עוף בסילאן וקינמון

המתכון של שלמה אברג’ל

מתכון לעוף מתקתק בסילאן וקינמון

מנות: 8
קושי: קל-בינוני
הדפס מתכון

מצרכים

  • 8 חתיכות עוף כשרות (שוקיים/ירכיים), שטופות ומיובשות בנייר סופג
  • 4 בצלים גדולים, בדוקים מחרקים וחתוכים לרצועות עבות
  • רבע כפית קינמון (בדוק מחרקים)
  • רבע כפית מלח (לא חובה, יש שפע של טעם לעוף גם בפני עצמו)
  • רבע כפית אבקת פלפל שאטה מיובש טחון ובדוק מחרקים (לא חובה. לדעתי זה מוסיף הרבה)
  • 4 כפות שמן זית איכותי
  • 3-4 כפות דבש תמרים איכותי (סילאן) - תלוי במידת המתיקות הרצויה

הוראות

  1. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל המרכיבים למעט הבצל. מניחים את הקערה בצד או במקרר למשך כ-3 שעות לספיגת טעמים.
  2. מטגנים בסיר גדול את הבצל החתוך (אפשר עם שמן זית או שמן קנולה. שתי כפות אמורות להספיק). מטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את העוף ומטגנים יחדיו למשך 5 דקות.
  4. מוסיפים לסיר חצי כוס מים, מביאים לרתיחה ומיד מנמיכים לאש הכי נמוכה. מכסים ומבשלים למשך כשעה.
  5. בודקים את מצב הנוזלים- אם יש הרבה, משאירים את המכסה פתוח ומאדים את המים הנותרים.

זהו, מוכן! מגישים חם וטרי.

בתיאבון!

הפוסט הקודם

מתכון לפרגיות עסיסיות על האש במרינדה פיקנטית ומתוקה

הפוסט הבא

מתכון לעוף עסיסי וטעים בסויה, דבש ואגוזי קשיו

הפוסט הבא
עוף בדבש, סויה וקשיו

מתכון לעוף עסיסי וטעים בסויה, דבש ואגוזי קשיו

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן
מתכונים טבעוניים

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן

על ידי ashoova
21 באוגוסט 2018
0

המתכון של שלמה אברג'ל

קרא עוד
מטבל צ'רשי תוניסאי

מתכון קליל לסלט צ’רשי טריפולאי

27 בדצמבר 2017
סלט גזר קולורבי וחסה מרענן

מתכון לסלט קראנצ’י ומרענן של חסה, קולורבי וגזר

26 בדצמבר 2017
סלט חצילים במיונז

מתכון קליל במיוחד לסלט החצילים במיונז האהוב

25 בדצמבר 2017
מתכון מזורז למטבוחה המסורתית

מתכון פשוט וקל לסלט מטבוחה מהיר (טוב נו, יחסית) וטעים מאוד

25 בדצמבר 2017
  • מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה

No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות