• מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה
יום שני, מאי 16, 2022
אשובה
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
אשובה
No Result
View All Result

מתכון לתבשיל בורגול וקישואים עם טאץ’ מזרחי

מתכון לתבשיל בורגול טעים וממלא, כתוספת או כארוחה בפני עצמה

ashoova על ידי ashoova
19 בדצמבר 2017
בתוך מתכונים טבעוניים, מתכונים למנות עיקריות פרווה, מתכונים למנות ראשונות פרווה, מתכונים לתוספות, מתכונים לתוספות פרווה, מתכונים לתוספות פרווה, מתכונים פרווה, מתכונים צמחוניים
0
בורגול וקישואים עם טאץ' מזרחי

המתכון של שלמה אברג’ל

מתכון לתבשיל בורגול וקישואים עם טאץ' מזרחי

זמן בישול: 30 דקות
קושי: קל
הדפס מתכון

מצרכים

  • 3 כוסות בורגול בדוק מחרקים, שטוף ומסונן היטב
  • 2 בצלים חתוכים לחתיכות גדולות
  • קישוא גדול מגורר בפומפיה גסה
  • 5 כוסות מים רותחים
  • 3 כפות שמן צמחי לבישול (קנולה, סויה)
  • כפית שמנה של אבקת מרק בטעם עוף
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית גדושה של תבלין קייג'ון (ניתן למצוא בחנויות תבלינים)
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כורכום לצבע יפה
  • *** את הבורגול, הבצלים והתבלינים יש לבדוק לפני השימוש מחשש חרקים

הוראות

  1. מתחילים בלטגן את הבצל בשמן הצמחי עד לשקיפות והתרככות.
  2. נוסיף לבצל את הקישוא המגורר ונטגן עוד 4 דקות תוך ערבוב מתמיד.
  3. נוסיף לבצל ולקישוא את הבורגול ונמשיך לטגן ולערבב עוד 4 דקות.
  4. נוסיף את כל התבלינים ונערבב היטב. אחריהם נוסיף את המים ונביא את הכל לרתיחה.
  5. נכסה את הסיר, ננמיך את האש לאש נמוכה ונבשל עד לאידוי הנוזלים (משהו כמו רבע שעה עד עשרים דקות).

מגישים חם וטעים כתוספת למנה עיקרית.

הצעות לשדרוג- להוסיף למנה גרגירי חומוס מבושלים ומתובלים בכמון (וכמובן בדוקים מחרקים) וכך המנה יכולה להיות גם מנה בפני עצמה.

הפוסט הקודם

מתכון לתפוחי אדמה טעימים ומנחמים- תוספת מושלמת!

הפוסט הבא

מתכון לעוגיות טחינה נימוחות וממכרות

הפוסט הבא
עוגיות טחינה נימוחות

מתכון לעוגיות טחינה נימוחות וממכרות

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן
מתכונים טבעוניים

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן

על ידי ashoova
21 באוגוסט 2018
0

המתכון של שלמה אברג'ל

קרא עוד
מטבל צ'רשי תוניסאי

מתכון קליל לסלט צ’רשי טריפולאי

27 בדצמבר 2017
סלט גזר קולורבי וחסה מרענן

מתכון לסלט קראנצ’י ומרענן של חסה, קולורבי וגזר

26 בדצמבר 2017
סלט חצילים במיונז

מתכון קליל במיוחד לסלט החצילים במיונז האהוב

25 בדצמבר 2017
מתכון מזורז למטבוחה המסורתית

מתכון פשוט וקל לסלט מטבוחה מהיר (טוב נו, יחסית) וטעים מאוד

25 בדצמבר 2017
  • מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה

No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות