• מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה
יום חמישי, אפריל 15, 2021
אשובה
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות
No Result
View All Result
אשובה
No Result
View All Result

מתכון ממש קליל וטעים לפרגיות ברוטב דבש, בלסמי ובצל

מתכון טעים ומהיר לפרגיות ברוטב עסיסי

ashoova על ידי ashoova
7 בדצמבר 2017
בתוך מתכונים בשריים, מתכונים לעוף והודו
0
פרגיות ברוטב בלסמי דבש ובצל

המתכון של שלמה אברג’ל

מתכון ממש קליל וטעים לפרגיות ברוטב דבש, בלסמי ובצל

מנות: 10
זמן בישול: 55 דקות
קושי: קל
הדפס מתכון

מצרכים

  • 20 פרגיות מופשרות או טריות ומנוקות
  • כוס וחצי של רוטב דבש בלסמי ובצל (יש לחברת יד מרדכי בכשרות טובה)
  • 2 בצלים סגולים בינוניים בדוקים מחרקים ופרוסים לרצועות
  • כפית וחצי פפריקה חריפה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמן קנולה (יש שני סוגי שמנים בכוונה כי ערבוב הטעמים שלהם מוצלח)
  • חצי כפית מלח

הוראות

  1. בקערה מערבבים היטב את הרוטב, הפפריקה, שתי כפות זמן זית, והמלח. מוסיפים את הפרגיות ומערבבים עד שהן מצופות היטב.
  2. בסיר, נטגן את הבצלים עם שמן הקנולה עד לשקיפות.
  3. נסדר את הפרגיות מעל לבצלים ונבשל על אש גבוהה כחמש דקות.
  4. כעת ננמיך את האש לאש קטנה ונכסה. נבשל כך את הפרגיות למשך כחצי שעה.
  5. נהפוך את הפרגיות לצידן השני, נכסה שוב ונבשל למשך כ-20 דקות נוספות.
  6. אם נשארו יותר מדי נוזלים- נוריד את המכסה ונגביר את האש עד להתאדות הנוזלים המיותרים (כך נותר רוטב מצומצם יותר ובעל טעמים חזקים יותר).

זהו! מגישים חם ונהנים! אפשר לקשט מעל עם ירק אהוב.

הפוסט הקודם

מתכון מיוחד לרצועות עוף שלם ורצועות גזר

הפוסט הבא

מתכון לחיתוכיות נס קפה מפנקות

הפוסט הבא
חיתוכיות נס קפה בשכבות

מתכון לחיתוכיות נס קפה מפנקות

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן
מתכונים טבעוניים

מתכון לסלט שורשים קראנצ’י ומרענן

על ידי ashoova
21 באוגוסט 2018
0

המתכון של שלמה אברג'ל

קרא עוד
מטבל צ'רשי תוניסאי

מתכון קליל לסלט צ’רשי טריפולאי

27 בדצמבר 2017
סלט גזר קולורבי וחסה מרענן

מתכון לסלט קראנצ’י ומרענן של חסה, קולורבי וגזר

26 בדצמבר 2017
סלט חצילים במיונז

מתכון קליל במיוחד לסלט החצילים במיונז האהוב

25 בדצמבר 2017
מתכון מזורז למטבוחה המסורתית

מתכון פשוט וקל לסלט מטבוחה מהיר (טוב נו, יחסית) וטעים מאוד

25 בדצמבר 2017
  • מתכונים כשרים
  • האתר הראשי
  • ספרי קודש אונליין
  • שאל את הרב
  • חנות ספרי קודש
  • חנות תשמישי קדושה
  • תאריך עברי
  • קריאת שמע
  • גימטריה

No Result
View All Result
  • צמחוני
  • בשרי
    • מתכונים לעוף והודו
  • טבעוני
  • דגים
  • ראשונות
    • מתכונים למנות ראשונות פרווה
  • סלטים
  • פרווה
    • מתכונים לסלטים פרווה
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות פרווה
    • מתכונים לפשטידות ומאפים פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
    • מתכונים למנות עיקריות פרווה
  • מתכונים לתוספות
    • מתכונים לתוספות פרווה
  • קינוחים חלביים
    • מתכונים לקינוחים עוגות ועוגיות